Menu
×

SVERIGES HÄFTIGASTE HANDBOLLSKLUBB

Att göra i Kristianstad

  • Att göra i Kristianstad


Att göra i Kristianstad

Är du boende i Kristianstad i Skåne, älskar handboll och undrar vad det finns att göra? Vi anordnar ett flertal fartfyllda och roliga event och aktiviteter med handboll i fokus. Nedan listas våra aktiviteter, och vi har garanterat något för alla!

Bollibumpa

Handboll för de allra minsta. Här har vi bollar i olika storlekar. Klättra, rulla, hoppa och lek med kompisarna. Aktiviteten äger rum i Kristianstad Arena.

Läs mer här

Handboll för alla

Aktiviteterna riktar sig till barn/ungdomar med funktionsnedsättning. Genom Handboll för alla erbjuds barn och ungdomar med funktionshinder att träna handboll. Verksamheten är indelad i två delar, en rullande del och en gående del där barn och ungdomar som har en funktionsnedsättning får känna på den roligaste sporten vi vet.

Läs här för mer info

Handbollsskolan 6-9 år

Här är leken det viktigaste arbetssättet. Alla pass hålls i rymliga Slättängshallen. Hit kommer ca 100 barn som njuter av att få testa handboll.

Ungdomsverksamhet

Vi har idag 25 ungdomslag och över 400 ungdomsspelare. Föreningen arbetar idag enbart med herr-verksamhet. Lagen tränar i Kristianstad Arena, på Österänggymnasiet och på Slättängsskolan.

Se här för mer information

U-Elit

Här börjar vår elitsatsning. Träningskvalitén ökar och här ges förutsättningar för att kunna representera vårt A-lag i framtiden. U-Elit är för A-pojkar och uppåt. All träning sker i Kristianstad Arena.

Se här för att läsa mer om U-elit

Volontärer

Under en säsong tar vi emot över 120 000 besökare. Utan våra fantastiska volontärer hade vi aldrig klarat detta. Under ett evenemang i Kristianstad Arena har vi hjälp av 120 volontärer som på olika sätt är delaktiga i att arrangera våra hemmamatcher

Vill du vara med och utveckla vår förening? Kontakta då anders.hallengren@ifkkristianstad.se