Sveriges häftigaste handbollsklubb

Ditt hjärta är Orangt!

*I mitten av januari kommer vi maila ut information gällande återbetalning för matcherna från säsongsstarten fram till 30 december. Där kommer du ha möjlighet att välja om du vill ha återbetalt för samtliga eller endast för vissa matcher. Mailet kommer att skickas till mailadressen du angav när du köpte ditt säsongskort. *


Vi hade nu under hösten förhoppningar om att få hälsa alla våra säsongskortsinnehavare välkomna tillbaka till Kristianstad Arena för spel i Handbollsligan. Vi hade hoppats på att få se dig heja fram laget i ditt hjärta – i med och motgång. Men detta året blev det inte som vi tänkt oss.

Du som valde att köpa ett säsongskort, du gjorde det med tanke på att få stötta laget under säsongens hemmamatcher. Vi är väldigt ledsna över att nu inte få välkomna alla tillbaka i den utsträckning vi hoppats på. Hela samhället kämpar med konsekvenserna som Covid-19 skapat. Det finns inte någon som går oberörd i den storm som nu blåser.

IFK Kristianstad har funnits sedan 1899. På planen har vi vunnit åtta SM Guld, besegrat storlag som Veszprém, Kielce och Rhein-Neckar Löwen. Men nu slåss vi mot vår tuffaste motståndare någonsin.

Oavsett om du sitter eller står, om du är gammal eller ung, så vill vi att du ska veta att vi behöver dig mer än någonsin!


”Stå kvar – säsongskortsstödet” innebär att du låter hela beloppet för ditt säsongskort ligga kvar som ett stöd till föreningen.

IFK Kristianstad har självklart förståelse för att alla människor har olika möjligheter i ett sådant här läge. Därför är det med stor ödmjukhet vi skickar ut den här informationen, men med en förhoppning om förståelse för klubbens tuffa situation. Oavsett vilket val du gör har du visat ditt stöd och att du har ett orangt hjärta. Tillsammans är vi IFK!

Fyll i formuläret nedan om du vill stå kvar med hela ditt säsongskortsköp som ett stöd till föreningen.
(Om du har flera säsongskort som står i ditt namn väljer du hur du vill göra med varje enskilt kort.) Formuläret kommer ligga kvar på hemsidan till 31 december.