Sveriges häftigaste handbollsklubb

Soffbiljetter

Vi hoppas alla på att vi snart får se ljusare tider. Vi kämpar in i det sista till dess att vi får välkomna vår publik igen. Rådande pandemin innebär en stor utmaning för vår förening. Stötta gärna klubben ekonomiskt genom att köpa soffbiljetter till våra hemmamatcher. Hjälp oss fylla Kristianstad Arena hemifrån.

Den kraftigt begränsade publiktillströmningen generarar såklart tappade intäkter. Många har redan stöttat på klubben på flera sätt vilket vi är ytterst tacksamma och ödmjuk för, men pandemin är inte över och föreningarna kämpar för sin överlevnad. Har du möjlighet och vill hjälpa IFK Kristianstad är soffbiljetter ett bra sätt att stötta vår förening. Vänligen notera att köpet inte medger inträde till någon match. Köpet är endast för att visa ditt stöd och din uppskattning för IFK Kristianstad.

Soffbiljetter

Vanlig soffbiljett – valfri summa.
Om du vill vara med och stötta föreningen ekonomiskt under den rådande pandemin går det utmärkt att köpa en eller flera soffbiljetter. Swisha valfritt belopp som du vill stötta med till vårt swishnummer: 123 120 52 77.
Märk din betalning med "Soffbiljett IFK Kristianstad".

Swisha 150 kronor - vinn en signerad matchtröja

För dig som vill din stöttning ytterligare en nivå. Alla som swishar över 150 kronor är med i en utlottning av en signerad matchtröja. Vi kommer att dra en vinnare efter varje spelad hemmamatch (med reservation för kraftiga restriktionslättnader), betalningen måste komma in matchdag. Märk din betalning med "Soffbiljett IFK Kristianstad".

Saknar du Swish?
Det går även bra att sätta in pengar på vårt bankgironummer 231-6255.
Var noga med att märka din betalning med "Soffbiljett IFK Kristianstad"

I början på veckan kommer vi att redovisa antalet sålda biljetter samt vem som vunnit den signerade matchtröjan.

Tack för er orangea glöd.
Tills vi ses igen, ta hand om dig!

Match Antal sålda soffbiljetter Vinst uthämtad/utlämnad
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text
Text Text Text