Sveriges häftigaste handbollsklubb

Match of the Week

2017-02-17

Champions League äventyret rullar vidare. På söndag möter vi förra årets Bundesligamästare Rhein-Neckar Löwen. Matchen är denna vecka utsedd till "Match of the Week" i EHF Champions League. Match of the Week innebär extra fokus på Kristianstad Arena. Tre olika TV-kanaler sänder matchen, mängder av utländsk press kommer att bevaka drabbningen i Arenan. Utöver det kommer det att vara tävlingar i arenan och souvenirer från Champions Leagues huvudsponsorer kommer att delas ut.

På entrétorget kommer det att vara en riktig familjefest med Team Rynkeby på plats med sina Disney-prinsessor. Köper du en 50/50 lott av IFK går 4 kr till deras insamling till Barncancerfonen, så stötta dem i deras ideella arbete. Salong Tova är också på plats för att styla hela familjen inför match. I shoppen kan du inhandla de senaste supporterprodukterna, du har väl inte missat att de specialdesignade halsdukarna med Jerry Tollbring och Nebosja Simic, även Södra Kurvans supporterprylar kan nu köpas i shoppen. Tacobuffén har blivit en riktig succé och det är 10 % på alla mat och dryck på entrétorget den första timmen.

På IFK:s och Södra Kurvans uppsnack hälsar vi Ralf Lundberg välkommen. Ralf är Svenska Handbollsförbundets tävlingschef och vår eminente konferencier Hans Banke kommer säker att hitta intressanta och roliga vinklingar. Intervju startar 16.45.

Det finns alltså mängder av anledningar till att skaffa en biljett till "Match of the Week". Biljetten köper du enkelt på ifkkristianstad.ebiljett.nu eller hos våra ombud. ICA Maxi, Coop City och Turistbyrån

Statistik och mer om matchen läser du på ifkkristianstad.se/infor-matchen

Till nyhetsarkivet