Sveriges häftigaste handbollsklubb

Välkommen till IFK Kristianstad Julia Isberg

2018-04-30

Julia Isberg har valt att fortsätta sin handbollskarriär i IFK Kristianstad under säsongen 2018/2019.

Julia är född 1996 och uppvuxen i Vinslöv. Hon hann med spel i division 1 med VHK innan hon fortsatte sin satsning i Kristianstad Handboll. Där var hon med och tog upp laget i Sveriges högsta liga. Efter ett par säsonger i KHK hamnade hon i Åhus Handboll, men när damlaget lades ner tog Julia steget till H65:s U-lag i division 1. Nästa säsong väljer Julia alltså spel i division 2 med IFK Kristianstad.

Julia Isberg:
"De senaste åren har jag testat på spel i lite olika klubbar och divisoner och jag hoppas att med den erfarenheten och mitt spel ge en trygghet och styrka i laget. Jag studerar och bor nu i Kristianstad och ser det som ett bra val att få representera IFK Kristianstad och vara med i satsningen som med tydliga mål ska utveckla laget och spelarna."

Mattias Johansson, damlagets tränare:
"Jag blev glad att Julia vill spela hos oss. Hon har erfarenhet och rutin som kommer till stor nytta i division 2. Med ett bra skott och tryggt försvarsspel kommer hon bidra till en stabilitet i vårt spel. Med våra två nyförvärv Julia & Moa får vi den spets som kommer behövas för att på allvar kunna kriga om placeringar på övre halvan av serien."

Till nyhetsarkivet