Sveriges häftigaste handbollsklubb

Adam Tell, ny Kommersiell Chef i IFK Kristianstad

2018-06-26

Adam Tell blir ny kommersiell chef i IFK Kristianstad. Han kommer att tillsammans med Jesper Larsson som ansvarar för alla Sportsliga frågor och Henrik Fröberg ansvarig för Match & Arrangemang och tillika VD för Kristianstad Arenabolag AB, utgöra en del i en ledningstrio under IFK Kristianstads styrelse.

Adam kommer att ansvara för försäljning, marknad, ekonomi och administration. Adam kommer närmast från det egna företaget Dcore som han utvecklade under 9 år innan han sålde det 2017. Den 20 augusti börjar Adam att arbeta på IFK Kristianstad.

-Adam är precis den typ av människa vi sökt som med sin erfarenhet och intresse för utveckling och människor kan ta IFK Kristianstad vidare, säger föreningens ordförande Johan Cosmo.

-Vi är mycket glada att ha kunnat knyta Adam till IFK Kristianstad. Hans entreprenör-skap och Försäljningserfarenheter kommer att säkra att vi fortsätter att vara ” Sveriges Häftigaste handbollsklubb” , säger avgående klubbchef Nikolas Larsson

-Jag älskar sport, människor och utveckling. Allt detta finns i IFK Kristianstad och det känns oerhört inspirerande att börja jobba i det IFK som jag troget följt i Arenan under många år, avslutar Adam Tell.

Till nyhetsarkivet