Sveriges häftigaste handbollsklubb

Alfred Ehn förlänger sitt kontrakt med IFK Kristianstad

2018-12-21

I somras när det stod klart att Viktor Hallén skulle operera höften och vara borta en längre tid (ca 6 månader) värvades den blixtsnabba vänstersexan Alfred Ehn till klubben. Kontraktet skrevs på 1+1 år och nu har IFK Kristianstad och Alfred valt att utnyttja optionsåret.

-Alfred har gjort en fin höstsäsong i IFK-tröjan och verkligen visat att han hör hemma här. Nu stannar han åtminstone en säsong till (2020) och det är vi nöjda med. Hans fart och fysik är ett fantastiskt vapen som ger oss enkla mål och det är precis så vi vill spela, säger sportchefen

Jesper Larsson.Ehn, med Lidköpings HK som moderklubb debuterade i IFK Skövdes A-lag 2013.I somras anslöt Alfred till IFK Kristianstad och efter en stark höstsäsong har vi valt att förlänga kontraktet med till 2020. Hittills har det blivit 60 mål i Kristianstadströjan för 24-åringen. 

-Jag trivs jättebra i Kristianstad, en fin förening med en fantastisk publik. Det har varit en omställning för mig denna säsong med så mycket matcher och träningar. Förhoppningsvis ger detta mig erfarenhet till kommande säsong. I Kristianstad får jag spela handboll på högsta nivå genom Champions League och den utmaningen sporrar mig, avslutar Alfred. 

Till nyhetsarkivet