Sveriges häftigaste handbollsklubb

Björn Sätherström inför Mästarmötet i Kristianstad Arena

2020-03-09

Hallå Björn!

Inför matchen mot regerande mästarna Sävehof, tog vi ett snabbt snack med Björn Sätherström.

Ni kommer från en tung förlust uppe i Jönköping, hur är läget i laget efter det?

  • Vi har suttit ner i gruppen och pratat igenom vad som gick snett i Jönköping. Vi har haft ett riktigt bra snack och tränat på bra, så förberedeleserna har varit som vi vill. Vi har en skadefri trupp och ska strax in och köra matchförberedande träning.

Vad kan du säga om Sävehof?

  • Vi har revansch att kräva efter förlusten senast. Uppe i Partille tycker jag inte vi uppträder som vi vill att vi ska göra och det har vi pratat mycket om. Sävehof är ett spelskickligt lag med många duktiga individer. Det kommer bli en tuff match, det räknar vi med.

Vad var det som saknades uppe i Jönköping och hur förändrar ni det till morgondagens match?

  • Är vi inte på plats kan vi åka dit mot lag som Hallby, större skillnad är det inte i Handbollsligan. Vi har som sagt pratat igenom det och känns som våra förberedelser inför denna matchen har varit kanon. Nu spelar vi hemma igen och vi vill komma upp i samma nivå som mot AHK senast. Kommer vi upp i den nivån blir det oerhört svår att slå oss.

Något mer du vill tillägga?

  • Vi behöver stödet från er i publiken, senast mot Alingsås var det magiskt, så köp era biljetter så lovar vi att ge allt för två poäng.

Köp dina biljetter:
https://ifkkristianstad.ebiljett.nu/

Till nyhetsarkivet