Sveriges häftigaste handbollsklubb

Säsongsavslutning med publikrekord som mål

2020-06-05

Öppna ditt orangea hjärta, stärk din klubb och hylla våra hjältar inom vård och omsorg. Det är dags att avsluta säsongen 2019/2020 och det kommer vi att göra genom en satsning på att slå publikrekord!

Många supportrar har frågat efter sätt att engagera sig och stötta oss i denna svåra situation. Nu ger vi alla chansen att öppna sitt orangea hjärta och samtidigt hylla våra hjältar inom vård och omsorg.

Lördagen den 13 juni klockan 19.00 ger IFK Kristianstad alla möjlighet att öppna sitt orangea hjärta och njuta av nästan tre timmar IFK-Godis.

KÖP MATCHEN HÄR >>

Streama vår livesända superstudio där Ljubomir Vranjes, Björn Sätherström, Hans Banke och Mikael Kik med gäster summerar säsongen, ger oss nuläget, blickar framåt samt ramar in, snackar upp och kommenterar den klassiska slutspelsmatchen semifinal nummer 2 år 2012 som kommer att visas under sändningen. En match som hade allt!

För att få tillgång till superstudion väljer du ett av tre paket:
GRUNDPAKETET: 50.-
Enkelbiljett till matchen.

FAMILJEPAKETET: 200.-
Om ni är två personer eller flera som ska se livesändningen.

GULDPAKETET: 1.000.-
Paketet för dig som vill stötta föreningen extra i dessa svåra tider. De 100 första som köper Guldpaketet får en unik IFK-klocka.(värde 750 kr)

FÖR MER INFORMATION >>

I tillägg kan du under Superstudion beställa virtuell mat och dryck och på detta sätt bidra till att stärka IFK Kristianstad i denna tuffa tid.
Räkmacka: 100.-
Hamburgare: 100.-
Rosévin: 50.-
Öl: 50.-
Varmkorv: 25.-
Läsk: 25.-

HYLLA HJÄLTARNA INOM VÅRD OCH OMSORG

Du som köper livesändningen bidrar även till att hylla våra hjältar inom vård och omsorg. En dag är det vi som tar på oss uniformen och för att hylla alla de som kämpar under denna pandemi kommer vi att bjuda alla som jobbar inom vård och omsorg på gratis entré på särskild plats i Arenan. Då kan vi alla orangea hjärtan hylla dessa hjältar.

Sändningen möjliggörs av våra samarbetspartners:
ICA Maxi Kristianstad, Neab, C4 Energi, Sparbanken Skåne och Kristianstadsbladet.

Till nyhetsarkivet