Sveriges häftigaste handbollsklubb

Ljubomir Vranjes lämnar IFK Kristianstad

2020-12-19

IFK Kristianstad har liksom många andra haft ett tufft år. Det har varit många bidragande faktorer i detta. Pandemin har gett helt andra förutsättningar för att bedriva en framgångsrik verksamhet vilket också har fått väldigt negativ ekonomisk effekt.

Detta har för IFK Kristianstads del även lett till att man under året inte kunnat utöka truppens sammansättning i den mån man hade önskat. Alla aktiva och engagerade i IFK värnar om dess framtid och har bara ett mål i sikte och det är att vinna SM-guld.

Ljubo har tagit kontakt med styrelsen och framfört att han i den situation IFK hamnat i ställer han sin plats till förfogande.Styrelsen har efter mycket övervägande gått med på hans önskan och Ljubo kommer härmed att avsluta sitt uppdrag som tränare.

Alla är vi måna om klubbens framtid och är överens om att något måste förändras för att vända detta.

Ljubo har under sina två år i IFK lagt ner hela sin själ och stort engagemang för att nå framgång med klubben och för detta vill vi som klubb rikta ett stort tack till honom.

Pandemi, ekonomi mm inget har varit som vanligt, men tränare och spelare har varit lojala rakt igenom och gjort ett bra arbete utifrån de förutsättningar som givits.

Uffe Larsson, som arbetat för klubben länge och till vardags är coach i farmarlaget IF kommer att ta över som tillfördnad tränare.

Vi önskar "Ljubo" all lycka i sin framtida karriär.

Till nyhetsarkivet