Sveriges häftigaste handbollsklubb

Välkommen tillbaka, Cajsa Schuster

2021-03-24

När damlaget startade sin resa uppåt i seriesystemet under säsongen 2017/2018 var linjespelaren Cajsa Schuster en viktig pusselbit. Tyvärr tvingades hon att sluta pga skada. Nu är hon tillbaka i laget, fast som assisterande tränare under säsongen 2021/2022.
Cajsa kommer från en välkänd handbollsfamilj där lillebror Emil spelar i Vinslövs HK, pappa Bengt-Arne har många säsonger i IFK Kristianstads herrlag och mormor Ulla är en orange legend. Innan Cajsa kom till IFK Kristianstad som spelare har hon spelat i bl.a. Kristianstad HK och Team Eslöv.

Mattias Johansson:
"Vi har haft en bra kontinuitet på ledarsidan med Caroline Räihä, men nu känner hon att hon vill minska på sitt engagemang. Som tur är kommer vi få behålla henne i någon form. Frida Tegstedt fortsätter i rollen som assisterande men som nybliven mamma så blir det svårt att veta i vilken utsträckning hon kommer kunna vara med. Därför kände jag att vi behövde utöka staben med en person och vi hade tur som fick napp på namnet vi hade överst på listan. Det är oerhört kul att Cajsa återvänder till laget och hon kommer bli en viktig pusselbit även denna gång."

Cajsa Schuster:
"Det var roligt att bli tillfrågad! Spännande med en ny utmaning och att vara i en för mig ny roll inom handbollen. Några av spelarna och ledarna känner jag sedan tidigare, men också kul med nya ansikten. Jag ser framemot nästa säsong!"

Till nyhetsarkivet