Sveriges häftigaste handbollsklubb

Nytt beslut, semifinalen mot IK Sävehof avgörs i en match.

2021-12-19

Nya giv kring semifinalen mot IK Sävehof i ATG Svenska Cupen. Tävlingskommittens beslut från i fredags var helt korrekt enligt reglerna. Vi (klubbarna) önskade få frågan lyft en gång extra med hänsyn till flera andra parametrar och SHF har lyssnat och tagit ett nytt beslut, vilket vi är väldigt tacksamma för.

Beslutet innebär att semifinalen mot IK Sävehof kommer att avgöras i en match. Under söndagskvällen lottades vilket lag som skulle ha hemmaplansfördel, där drog IFK vinstlotten.

På onsdag klockan 19:00 spelas semifinalen i Kristianstad Arena. Vinnaren på onsdag går vidare till Final där antingen Lugi eller Amo väntar.
Jesper Larsson, klubbchef IFK Kristianstad:
-Tillsammans med Sävehof lyfte vi frågan om en match tidigt och att förbundet lyssnar på oss är vi glada för. Framförallt med tanke på belastningen det innebär med 2 matcher på 2 dagar. Att vi är mitt i pandemitider spelar såklart också stor roll i beslutet. Tack till både SHF och IK Sävehof för gott samarbete och bra dialog.

Erbjudande

Till denna match har vi mailat ut biljetterbjudanden till våra säsongskortinnehavare och samarbetspartners. Har du inte fått detta mail, vänligen hör av dig till ph@ifkkristianstad.se så ska vi hjälpa dig

Säkra din biljett här
(obs säsongkorten gäller ej)

Till nyhetsarkivet