Sveriges häftigaste handbollsklubb

Wilma Gustafsson stannar!

2022-02-23

Sedan två säsonger tillbaka är hon lagkapten för damlaget och har haft en stigande formkurva den här säsongen. Hon är född 2000 och kommer ursprungligen från Näsby Handboll. Trots anbud från klubbar högre upp i seriesystemet har hon nu valt att förlänga sitt kontrakt. Det är ett styrkebesked från föreningens sida att lyckas behålla henne.

Mattias Johansson:
"När jag sitter i gungstolen på ålderdomshemmet så kommer Wilmas utveckling vara en av sakerna jag minns med mest glädje från min tränarkarriär. Även om hon var en talang när vi började jobba tillsammans för fem år sedan så kunde jag inte föreställa mig att hon skulle utvecklas på det här sättet. Framförallt gällande hennes spelförståelse. Det finns fortfarande mycket att hämta ur henne och därför är jag extra glad att hon stannar. Hon är extremt viktig för det här laget, på alla plan."

Wilma Gustafsson:
"Det är med glädje jag väljer att fortsätta ytterligare en säsong med detta härliga gäng. Det är framförallt trivseln i klubben och utvecklingsmöjligheterna som gör att jag förlänger mitt kontrakt. Jag känner mig otroligt taggad och motiverad på min egen och lagets fortsatta utveckling i IFK. Det ska bli spännande att se vad kommande säsong har att erbjuda!"

Till nyhetsarkivet