Sveriges häftigaste handbollsklubb

Välkommen till IFK Kristianstad Donia Osman

2022-05-10

Donia Osman är född 2002 och tillhörde en framgångsrik kull från HK Malmö tillsammans med bl.a. Hanna Popaja (numera Lugi). Nu har Donia bestämt sig för att fortsätta sin handbollskarriär i IFK Kristianstad fr.o.m kommande säsong.

Mattias Johansson:
"När Cajsa Mattisson meddelade att hon ska åka till USA för att studera, kunde jag inte drömma om att vi skulle kunna hitta en så här bra ersättare. Även fast Donia haft en tuff säsong med en bruten tumme som höll henne borta från spel länge, så har hon visat att hon i sina bästa stunder håller en väldigt hög klass. Med sitt engagemang och sin drivkraft så tror jag inte att division 1 södra är hennes slutstation, nu återstår det att se om det blir högre divisioner i orange tröja eller i någon annan tröjfärg. Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja arbeta tillsammans med Donia."

Donia Osman:
"Jag kände att det var dags för ett miljöombyte och samtidigt dags att ta ett ytterligare kliv i min karriär för att se vad jag kan åstadkomma som handbollspelare. Det är tydliga mål i Kristianstad och jag kommer vara omringad av driva medspelare & en bra tränare och därför tror jag Kristianstad är ett val åt rätt riktning."

Till nyhetsarkivet