Sveriges häftigaste handbollsklubb

Borta bra men hemma bäst

2022-05-23

Söndagen den 17 oktober 2010 spelades den allra första handbollsmatchen i Kristianstad Arena. Den oavgjorda matchen mot Redbergslids IK kom att bli startskottet på en ny, brandgul framgångsepok. Under våra tolv år hemma i Arenan har vi fått vara med på en häftig resa, där våra supportrar varit nyckelspelaren för dessa upplevelser.

Under de mörka höst- och vintermånaderna har minnena varit många och oförglömliga. Men under nästan två år ekade det mellan stolsraderna, Arenan var tom, gemenskapen borta och matcherna fick följas från TV-soffan.

Pandemin innebar den konstigaste av tider. Många arbetade hemifrån, umgängeskretsen slöts, vardagen var tämligen grå och upplevelserna få. En folktom Arena är inte kul, det är inte Kristianstad. Handbollen skapar ett sammanhang för så många av oss. Kristianstad Arena är en samlingsplats för gemenskap och glädje.

Det är dags att ta sig ut och upptäcka att handbollen upplevs bäst live, hemma i Kristianstad Arena. Sätt färg på vardagen under den mörka hösten och fyll livet med nya upplevelser.
Välkommen hem!

Redo för en ny säsong? Bra, för nu kör vi!

Mod och att våga drömma stort har tagit oss till toppen. Även om vår ambition och förhoppning är att säkra föreningens nionde SM-guld nästa säsong så kan vi inte lova att det kommer att bli så. Men om vi tillsammans sluter upp ökar våra möjligheter och framför allt blir det otroligt mycket roligare.

Nu står vi här i startgroparna inför säsongen 2022/23 och vill att du följer med på den brandgula stigen. Handbollssäsongen kan kännas långt bort men tiden går fort. Snart är vi tillbaka hemma i Kristianstad Arena och tid för vår speaker, Mikael Kik att vråla: It´s Showtime!

På onsdag släpps säsongskorten för 22/23, du som haft säsongskort under 21/22 kommer att få ett mail om förnyelse. Vi hoppas du förnyar ditt säsongskort och ser fram emot att få träffa dig när säsongen drar i gång i augusti. Nytt för den kommande säsongen är att även ATG Svenska Cupen ingår i ditt säsongskort.

Har du inte haft säsongskorten kan du från och med onsdag (25/5) säkra dina platser på ifkkristianstad.ebiljett.nu
Häng med i den orangea gemenskapen.

Borta bra men hemma bäst.
Välkommen hem till Kristianstad Arena.

#jagärorange
#bortabrahemmabäst

Till nyhetsarkivet