Sveriges häftigaste handbollsklubb

Super-Mackan stannar i IFK till 2025!

2022-10-28

Markus Olsson som under de två senaste säsongerna har slagit rekord på rekord stannar i IFK till 2025. Han kom till klubben 2008 och har upplevt det mesta med IFK. Från Allsvenskan upp i Elitserien och SM-guld 2015 innan han försvann ut i proffsvärlden där han spelade med danska Skjern och franska Toulouse.
Sedan 2020 är han tillbaka och visar att han fortfarande har krutet torrt. Förra säsongen gjorde han flest spelmål av alla i Handbollsligan och nådde klubbrekord som ingen trodde var möjliga att slå.
Stian Tönnesen
”Mackan är en yrkesman som man kan lita 100% på alltid. Oavsett om det är träning eller match så går han fullt och det påverkar hela gruppen på ett positivt sätt. Om han bara vill själv kan han hålla på i många år ännu och han är definitivt nyckelspelare i vårt truppbygge för kommande år.
Jesper Larsson
”Jag är glad för hela Kristianstad att Markus har förlängt sitt avtal. Han är en av ligans absolut bästa spelare och visar vecka efter vecka det också. Personligen tror jag det kittlar lite att han kan knäcka alla rekord som finns i klubben och nu har han ytterligare 2 år på sig.
Markus Olsson
”Det har varit en okomplicerad process där vi egentligen har pratat ihop oss sedan tidigt i somras. Klart att jag har tänkt lite på framtiden men känner att kroppen svarar på ett bra sätt och det blir åtminstone två år till med handbollen. Vi jobbar vidare mot toppen och SM-guld och den resan vill jag såklart bidra till.”

Till nyhetsarkivet