Sveriges häftigaste handbollsklubb

Se den avgörande finalmatchen i Kristianstad Arena

2023-03-08

Tisdagen den 14 mars ska det avgöras om det blir IFK Kristianstad eller Hammarby IF som vinner ATG Svenska Cupen. Trots att matchen spelas i en fullsatt Eriksdalshallen hoppas vi på en brandgul fest i Kristianstad Arena.

Se finalmatchen tillsammans med andra brandgula supportrar i Kristianstad Arena, då vi kommer att visa matchen på storbild.

Avkast 18:10. Fri entré från kl. 17:00
Exakt var i arenan matchen kommer att visas hänger på hur mycket folk som anmäler sig, men det finns tre alternativ. Blir vi 100 personer kommer vi vara i Arenarestaurangen, blir vi 400 kan vi vara i foajén på entrétorget och blir vi 1 000 kan vi boka arenan. Därför ber vi er att hjälpa oss (se längre ned i artikeln)

Under kvällen erbjuder vi:

  • Finalmatchen mellan Hammarby IF vs. IFK Kristianstad på storbild
  • Middag (förbokning krävs)
  • God dryck
  • Uppsnack med IFK-profil.
  • Lotterier
  • Brandgul stämning

Kiosk och barer är öppna. Även restaurangen är öppen, under kvällen erbjuds smashburger för 159 kr eller räkmacka för 179 kr.
Vill du äta inför finalen behöver du boka bord (för garanterad sittplats).
Boka ditt bord här på kristianstadarena.ebiljett.nu
Sista dag att boka bord är fredagen den 10 mars klockan 12:00

Om du enbart vill se matchen på plats är det bara att dyka upp–men för att vi ska få en indikation på hur många som kommer fyll gärna i formuläret här. Det tar ca 1 minut och hjälper oss väldigt mycket i planeringen av kvällen.

Framåt Kristianstad!

Till nyhetsarkivet