Sveriges häftigaste handbollsklubb

VÄLKOMMEN VICTOR!

2023-07-07

Victor Klöve till IFK Kristianstad från Ålborg

Vi har den glada nyheten till alla IFK:are att Victor Klöve har skrivit på för IFK. 21-åringen lånas in från Ålborg och kommer att förstärka såväl niometersuppställningen som försvaret kommande säsong.
Victor är en stor, stark och tuff 2-vägsspelare som står lite på tillväxt hos våra nordiska grannar och vi är väldigt glada för att han valde IFK i tuff konkurrens.

Stian Tönnesen om Victor:
”När det blev klart att Isak Larsson skulle lånas ut till Karlskrona började vi titta efter spelare som kan hjälpa oss bli bättre. När Victor kom på tal och Ålborg kunde tänka sig att låna ut honom till oss blev det en väldigt bra lösning. Victor har bra fysik och ett bra skott och han kommer definitivt att berika vårt spel kommande säsong.”
Vi vill passa på att tacka Ålborg och Jan Larsen för gott samarbete i den här processen.

Säsongen närmar sig och förberedelserna för killarna startar traditionsenligt under v. 29. Det blir spel på beachen i Åhus innan två matcher mot Lemgo 27-28 juli i Idrottshallen. Därefter fler matcher mot internationellt motstånd innan tävlingssäsongen drar igång 23 augusti mot Lödde Vikings i ATG Svenska cupen.

Till nyhetsarkivet