Sveriges häftigaste handbollsklubb

Låna en matchbiljett till IFK Kristianstads hemmamatcher

2023-09-21

Nu får fler möjlighet att uppleva handboll i Kristianstad Arena genom att låna matchbiljett via Kristianstads stadsbibliotek.

Lagom till årets hemmapremiär i handbollsligan 23/24 inleder biblioteken i Kristianstad och IFK Kristianstad ett samarbete om utlån av säsongskort. Två säsongskort kommer att finnas tillgängliga på Kristianstads stadsbibliotek som alla med ett lånekort har möjlighet att ta del av, lånetiden är högst 7 dagar.

Bibliotekschef Magdalena Jepson:
-"Biblioteken är en del av Kultur- och fritidsförvaltningen i Kristianstad och vi ser samarbetet med IFK Kristianstad som ett utmärkt exempel på hur kultur och fritid kan samverka och berika varandras verksamheter. Den som lånar ett årskort på biblioteket kan samtidigt passa på att låna en bok eller få tips och idéer om bibliotekens övriga evenemang. Lån av årskort lockar förhoppningsvis till ytterligare idrottsbesök i vår kommun."

Albin Svensson Biljettansvarig IFK Kristianstad

  • "Vi ser fram emot samarbetet med biblioteket och hoppas kunna locka fler till IFK Kristianstads matcher så att fler får uppleva den magiska stämningen i Kristianstad Arena. Vi hoppas att samarbetet gör så att fler besöker vårt stadsbibliotek i Kristianstad och deras evenemang."

Redan till hemmapremiären 24/9 mot HK Aranäs finns säsongskorten att låna.

Fråga i receptionen på Kristianstads stadsbiblioteket så hjälper de dig.
Varmt Välkomna till Kristianstad Arena och IFK Kristianstads hemmamatcher.

Särskilda låneregler gäller för säsongskorten:

Årskorten kan lånas ut på ditt bibliotekskort till** en** specifik match och lånetiden är högst 7 dagar.

Årskorten lånas och återlämnas till personal i bibliotekets reception.

Du kan maximalt låna två årskort åt gången.

Först till kvarn gäller.

Åldersgräns för att låna ett årskort är 16 år.

Biblioteket lägger inte undan årskort på förfrågan och korten är inte möjliga att reservera.

Utlämning sker endast under Kristianstads stadsbiblioteks öppettider! Öppettiderna finns på bibliotekens hemsida: www.snokbibliotek.se.

Du kan inte förnya lånet eller förlänga lånetiden. Det är endast möjligt för samma låntagare att låna årskortet en gång.

Det är mycket viktigt att lämna tillbaka det lånade årskortet i tid. Lämnas inte korten tillbaka vid angivet återlämningsdatum kommer årskortet att spärras och du riskerar att spärras från att låna ett årskort igen.

Förseningsavgift utgår med 5 kr per kort och dag vid för sen återlämning.
Vid borttappat eller ej återlämnat årskort utgår en ersättningsavgift på 300 kr per kort.

Foto: Stefan Sjölund

Till nyhetsarkivet