Sveriges häftigaste handbollsklubb

Välkommen Victor Hedberg

2024-03-11

IFK Kristianstad signerar ett två-års avtal med Lugi målvakten.

IFK Kristianstad är oerhört glada att vi signerat ett två-års avtal med Victor Hedberg. Victor som just nu är förstemålvakt i Lugi har under säsongen varit en av lagets absolut viktigaste spelare. 23 åringen kommer att dela målvaktssysslan i IFK tillsammans med sin namne Victor Bang.

Efter 5 säsonger i Lugi väljer nu Victor Hedberg att fortsätta sin karriär i IFK. Handbollskarriären började som femåring i H43 och det var vid 11 års ålder han valde målvaktspositionen. Victor har bland annat spelat U-19 VM med det svenska ungdomslandslaget. Han är just nu inne på sin tredje säsong som ordinarie i A-laget och han har utvecklats för varje säsong. Victor ligger fyra i Handbollsligans målvaktsliga.

  • Vi är otroligt glada och nöjda att få en ung och utvecklingsbar målvakt som vill fortsätta utvecklas. Victor är en smidig, explosiv och reflexstark målvakt, säger Henrik Fröberg klubbchef.

  • Jag är väldigt tacksam att få chansen att spela för IFK Kristianstad. Det är en väldigt proffsig klubb som alltid vill vinna och de är aldrig lätta att möta. Det är en bra publik och det är alltid mycket folk som kommer till arenan och skapar bra stämning, säger Victor Hedberg.

Varmt välkommen till IFK Victor!

Till nyhetsarkivet