Sveriges häftigaste handbollsklubb

Rösta på månadens bästa spel!

2024-03-17

Vi i IFK Kristianstad är stolta över att presentera vår senaste tävling, sponsrad av ICA MAXI Kristianstad!

Under februari månad har våra spelare visat upp några fantastiska prestationer på planen, och nu är det dags för er att avgöra vilket spel som var snyggast under månaden. I samband med din röst så är du också med och tävlar om fina priser (se nedan).

**PRIS: ** Presentkort på 500kr från ICA MAXI Kristianstad samt ett supporterkit från IFK Kristianstad!

Här är hur det kommer gå till:
Under de kommande fyra dagarna kommer vi att presentera en ny kandidat varje dag. Håll utkik på våra sociala medier för att rösta på din favorit!

Den femte dagen (22 mars) startar själva tävlingen, som pågår i fyra dagar, avslutas tisdag 25 mars klockan 12.00. Var med och rösta fram vinnaren!

Det vinnande bidraget kommer att presenteras den 27 mars på vår hemsida och våra sociala mediekanaler.

Vinnaren av tävlingen utses slumpvis bland de personer som röstat på det vinnande bidraget. Vi kommer att kontakta vinnaren via e-post.

Tävlingen genomförs i samarbete med ICA MAXI KRISTIANSTAD.
– Vi är väldigt glada över vårt samarbete med IFK Kristianstad. Jag tycker att detta är en väldigt kul tävling som sätter ljuset på lagets fina prestationer, säger Johan Ramlund butikschef ICA MAXI Kristianstad.
ICA MAXI KRISTIANSTAD gör allt för att underlätta din vardag. Om du inte hinner titta in i butiken så kan du handla online:
Snabbt-Smidigt-Enkelt när du ska handla inför påsk. ICA MAXI KRISTIANSTAD – din stormarknad online.
Klicka in dig här

Till nyhetsarkivet