Sveriges häftigaste handbollsklubb

Vi söker dig som vill utveckla framtidens talanger och vår förening!

2024-03-22

För att kunna nästa steg i våra satsningar söker vi nu dig som med stort engagemang, vill anta rollen som Utvecklingsansvarig för Barn och ungdom

Din roll blir att ansvara för övergripande planering och organisering av lagens aktiviteter från bollskola upp till U-elit. Du säkerställer att vår metodik (den orangea tråden) efterlevs och utvecklas. Du har dialog med barn- och ungdomsverksamheten och tillser att träningsverksamheten har rätt inriktning och rätt utvecklingsnivå samt att tränare och ledare får rätt stöd och vägledning för att kunna prestera väl. Att rekrytera nya aktiva, driva föreningsutveckling och vara stöd till i klubbens evenemang ingår också i rollen.

Du kommer att få många kontaktytor inom klubben och du ansvarar för kontakten med bl a HF Syd, RF SiSu, NIU och Kristianstads kommun. Du följer föreningens årliga aktivitetsplan och har huvudansvar för anmälningar till seriespel, mästerskap, cuper, träningstider, schemaläggning av matcher och aktiviteter och du följer föreningens aktivitetsplan. I uppdraget är du också övergripande ansvarig för klubbens arbete med social hållbarhet, IFK i Samhället.

Det är viktigt att du trivs i en dynamisk miljö och att du har en god förmåga att organisera ditt arbete på ett strukturerat och självständigt sätt. För att lyckas i rollen behöver du ha en passion för handboll, idrott, barn- och ungdomar och för föreningsutveckling. Du bör ha ett gott ledarskap och kunna ta rollen som en tydlig ambassadör och representant för föreningen. Har du någon erfarenhet och utbildning inom idrottsledarskap (helst handboll) är det meriterande men inte ett krav.

Som person är du utåtriktad, positiv och villig att hugga i där det behövs. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt, leda och uthålligt driva dina ansvarsområden framåt. Enskilt eller tillsammans med kollegor och personer i IFK:s nätverk.

Du rapporterar direkt till klubbchefen. En del av arbetet är förlagt till kvällar och helger. Vi följer idrottsavtalet via Arbetsgivaralliansen, https://www.arbetsgivaralliansen.se/

Du utgår från IFK:s kansli, Västra Storgatan 69 (Kristianstads arena).

Tjänstens omfattning är 80-100% enligt överenskommelse med slutkandidaten.
Tillträde önskas snarast eller enligt överenskommelse.

På kansliet arbetar ett härligt gäng i olika roller där vi tillsammans gör det som krävs för att få föreningen att fungera utanför plan. Det är vi som är IFK Kristianstad.

Känner du igen dig i vad vi söker?

Vänta då inte utan skicka din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev där det framgår varför du kan vara personen vi söker, till: annika@ifkkristianstad.se.

Eventuella frågor mailar du till klubbchef Henrik Fröberg, henrik.froberg@ifkkristianstad.se eller ordförande annika@ifkkristianstad.se.

Sista ansökningsdag är 11 april.

Vi tillämpar löpande rekrytering så ansök snarast. Intervjuer planeras att hållas under vecka 15-16.

Välkommen med din ansökan!

Till nyhetsarkivet