Sveriges häftigaste handbollsklubb

Välkommen till IFK Kristianstad Mattias Thurban

2024-05-27

Nu har vi avslutat rekryteringen för Utvecklingsansvarig Barn och Ungdom. Vi är otroligt glada och tacksamma för att vi fått så många kvalificerade och bra ansökningar. Av de sökande var det till slut Mattias Thurban som erbjöds tjänsten och vi ser fram emot vad Mattias med sina erfarenheter och idrottsintresse kommer åstadkomma tillsammans med oss.

Vi är glada att välkomna Mattias Thurban till oss i rollen som Utvecklingsansvarig för Barn/Ungdom hos IFK Kristianstad.
Mattias har ett brinnande intresse för idrott i olika former och har de senaste 20 åren arbetat med att förmedla rörelseglädje som idrottslärare på Axonaskolan.
Han har också verkat som tränare inom både ungdom- och seniorverksamhet i fotboll. Mattias bor i Tollarp med sambo och 2 barn, 14 och 10 år gamla.Utöver ungdomsansvar så kommer Mattias att ansvara för IFK i samhället, våra samlade samhällsinsatser.

Jag är oerhört tacksam för förtroendet och ser väldigt mycket fram emot att vara drivande i utvecklingen av barn och ungdomsverksamheten i IFK Kristianstad. /Mattias

Vi önskar Mattias varmt välkommen till IFK Kristianstad och ser fram emot att tillsammans arbeta vidare för våra ungdomar.

Till nyhetsarkivet