IFK Kristianstad vann det första mötet mot KS Azoty-Pulawy. Om en vecka möts lagen igen, då i Kristianstad Arena.

Matchen inleds väldigt jämnt i Hala Sportawa. Lagen byter mål och fram till 5-5. Då börjar IFK Kristianstad slarva i anfallsspelet och Pulawy går ifrån till 10-6.

Espens som inlett säsongen starkt mellan stolparna, storspelar och tar oss in i halvleken igen som slutar 12-11 till Pulawy.

Andra halvleken börjar Espen lika strålande. Fyra raka räddningar gör att vi gör tre raka mål och ledning med 2 bollar.

IFK behåller sitt tvåmåls-överläge som några gånger är tre mål när vi leder med 17-20. Men detta skulle bli en jämn historia in i det sista. Pulawy kämpar sig in i matchen och efter fem raka mål leder hemmalaget med 22-20.

Grega kommer in med kvarten kvar av matchen och stätter fart på anfallsspelet. Slutet blir dramatiskt men när Adam gör 23-25 i tom kasse med en minut kvar är segern säkrad. Vinst med 24-25.

Om en vecka väntar returen, imorgon släpps biljetterna.