Sveriges häftigaste handbollsklubb

#viställerupp-matchen

Barn och ungdomars hälsa är en stor samhällsutmaning - nu behöver vi ditt stöd!
Pandemin har slagit hårt mot idrotten, inte minst mot våra barn och ungdomar. Många av har fått sina träningar, cuper och matcher inställda. Konsekvensen har blivit att många inte rör på sig tillräckligt mycket. Risken är också överhängande att en del inte kommer tillbaka till idrotten. Detta kan få förödande konsekvenser för den enskilda individen och samhället i stort. Behovet av rörelse för barn och unga är större än någonsin tidigare. Därför kommer handbollsklubbarna i SHE och Handbollsligan att kraftsamla för att samla in pengar till sina verksamheter för barn och unga och sprida budskapet om vikten av rörelse.

Bli en #viställerupp-hjälte

I dessa tider behöver vi alla hjälpas åt. Vi, klubbarna i SHE och Handbollsligan arbetar hårdare än någonsin tidigare med att engagera och aktivera våra barn och ungdomar. Vi ställer upp på att sätta barn och ungdomar i rörelse. Och vi behöver ditt stöd.

Den 19 februari möter vi IFK Ystad i årets #viställerupp-match. Om du har möjlighet, var med och bidra genom att bli en viställerupp-hjälte. Du blir en hjälte genom att köpa biljett till årets #viställerupp-match.

100 procent av intäkterna går till föreningens arbete för våra barn och ungdomar samt till vårt arbete med IFK i samhället.

En biljett kostar 100 kronor och det går utmärkt att köpa flera biljetter för er som har den möjligheten. Alla som köper biljetter har dessutom möjlighet att vinna fina priser.

Bli en #viställerupp-hjälte idag

  1. Genom att Swisha 100 kr till 123 120 52 77, köper du en digital biljett till #viställerupp-matchen den 19 februari. Märk din betalning med #viställerupp-matchen. (vänligen notera att biljetten inte medger inträde till matchen)
  2. Ladda ner Acitve Quiz-appen.
  3. Ange IFKKRISTIANSTAD som Quiz-ID. Gå minst en 1 km och svara på frågorna under promenaden

Alla som köpt biljett har möjlighet att vinna fina priser från IFK Kristianstad och C More.

Det är tillsammans som vi gör skillnad.

Samarbetspartners till #viställerupp-matchen

Atea Sverige AB NCC Grant Thornton
C4 Energi PWC Enkla Elbolaget
Handelsbanken Rörfirman i Kristianstad Hemfosa Fastigheter
Hulthén Försäljning AB Cederblads Revisionsbyrå Invectus
Länsförsäkringar Wallgårds Färg & Tapeter Wikan Personal
Kvarnen Matfabrik Rinkaby Rör Smekab Citylife
ICA MAXI Kristianstad Skyltforum Waypoint
Tinia AB Peter Olofsson Advokatbyrå Inge Bodelsson
Fastighetsbyrån Kristianstad NEAB, Nordanå Elektriska AB Hornbach Byggmarknad AB
Sparbanken Syd Mio Kristianstadsbladet
Sparbanken Skåne Fieldwood Travel Rörtjänst i Fälkinge