Förlust mot Pick Szeged.

IFK Kristianstad lyckades inte spräcka den bittra sviten mot Pick Szeged. Åtta möten och åtta förluster är facit. Det ungerska storlaget körde över IFK och vann komfortabelt med 36-27. Nu blir det till att lägga denna match bakom sig och ladda om. 2 tuffa matcher väntar, på onsdag spelar vi borta mot HK Malmö och på lördag spelar vi hemma mot tyska mästarna Rhein Neckar Löwen.

Det blev en tung kväll i Szeged. IFK hade ledningen med 2-1 sedan tog det roliga slut. Pick Szeged var pålästa, noggranna och laddade.

Kristianstad hade det svårt att komma någonstans i anfallsspelet och bakåt får vi inte stopp på hemmalaget som gång på gång kommer till bra lägen är skoningslösa i avsluten.

Pick Szeged leder 10-3 efter 10 minuter och tyvärr är matchen körd redan där. I paus leder hemmalaget med 20-11.

IFK gör en bättre andra halvlek men är aldrig nära att hota hemmalaget.

Bäst i IFK var kantspelen Viktor Hallén som stod för 7 mål.