Det där kallar jag handboll i VÄRLDSKLASS!
Efter trevande första 10 minuter där IFK hade lite svårt att hänga med höjde sig de orangea. Det tog inte lång tid innan vi hade ätit upp 4-måls underläget till bara ett. Efter det bytte lagen mål hela vägen tills halvtidsvisslan ljöd.

Resultatet var då 14-15, ett resultat man tror alla i hela hallen hade accepterat innan matchen. Spelare som stack ut i första halvlek var Richard Kappelin som gjorde några viktiga räddningar och Olafur Gudmundsson som hade torrt krut i bössan idag.

Andra halvlek fortsatte där den första slutade. Lagen följdes åt och det var inte förrän den 53e match minuten då Philip Henningsson på klassiskt Philip-manner vräker in 26-24. Därefter blev det en enda lång jakt för Veszprem men IFK kunde hålla undan. Marc Canellas spikade slutresultatet med 13 sekunder kvar. När klockan stod på 60:00 så var det 32 till IFK och 29 till Veszprem.

Första segern i Champions League den här säsongen var ett faktum, en efterlängtad seger. Matchens stora förgrundsfigurer var de tre musketörerna på niometer, Stig-Tore, Marc Canellas och kapten Gudmundsson. Den sistnämde blev välförtjänt utvald till matchens lirare.

"Jag är jätte nöjd med hur laget prestera idag, vi blir bara bättre och bättre för varje match. Jag är också väldigt nöjd med min egna prestation, hade många bra aktioner och fem fina mål. Just nu är jag rätt trött men den här segern kommer kännas rätt skön ikväll och imorgon" - Marc Canellas om matchen

Målskyttar IFK: Olafur Gudmundsson 7, Stig-Tore Moen 6, Marc Canellas 5, Alfred Ehn 4, Valter Chrintz 4(2), Philip Henningsson 2, Arnar Freyr Arnasson 2, Teitur Örn Einarsson och Anton Halén.