Vilken match! Det var en jämn och tuff match från start och det temat följde med hela matchen. Efter 10 minuter leder vi med 3-5 och allt ser bra ut, anfallsspelet stämmer och försvaret/Leo stängde till bakåt.

Sen kommer Montpellier in i matchen igen och det är lika igen tre minuter senare. Så jämt skulle det vara hela halvleken och när domaren skulle blåsa i visslan för halvtid så fick IFK straff. Fram går Valter Chrintz och placerar in 16-16.

Ett resultat som är klart godkännt, efter 3 dåliga matcher i rad så var det den här starten vi behövde. Spelare som stack ut var Arnar, Valter, Leo, Olafur m.m. Ja hela laget hade gjort en bra halvlek.

Andra halvlek startade på sämsta möjliga sätt, Montpellier gjorde 3 raka mål och vi slarvade framåt. Dock så var det en sån kväll, vi krigade oss tillbaka in i matchen och med 10 minuter kvar leder vi med 25-27 och har två bra lägen att dra ifrån yttligare men slarvar.

När Montpellier sen gör 26-27 så kunde man räkna med rafflande sista minuter i matchen. När matchen skulle avgöras i sista minuten gör Arnar först 29-30, sen chansar en Montpellier-spelare ett lång kast mot den öppna buren och missar.

Med 40 sekunder kvar skjuter Stig-Tore, men Gerard räddar och i kontringen efter så drar Stig på sig en straff och två minuters utvisning efter att ha tagit kontakt med en Montpellier spelare som kastar mot öppet mål. Melvyn Richardson gör sitt 11 mål på straffen, 30-30. Ola tar time-out.

Det återstår 10 sekunder av matchen när vi kastar igång bollen och med 2 sekunder kvar knorrar Valter Chrintz in match avgörande 30-31 från en så kallad "dö-vinkel".

Två härliga poäng inkasserade som kommer väga tungt i matchen om sista platsen in i slutspelet. Spelare som ska lyftas fram är
Valter Chrintz, mr.ICE som gör 8/8 och avgör matchen
Arnar Freyr Arnarsson, sliter och krigar åt båda hållen. Gör viktiga mål och fixar vitala straffar.
Stig-Tore Moen, skarpskytten från Norge hade tort krut i bössan idag och prickade in 8 mål.

Annars är detta en jätte laginsats och spelare som Olafur och Canellas gör viktigt jobb i att styra spelet och tempot i matchen. Nu njuter vi av detta innan vi laddar upp inför en handbollsvecka i ARENAN.

Målskyttar IFK: Valter Chrintz 8(3), Stig-Tore Moen 8, Arnar Freyr Arnarsson 6, Marc Canellas 4, Olafur Gudmundsson 2, Alfred Ehn 2 & Philip Henningsson