Sveriges häftigaste handbollsklubb

IFK Kristianstad supportershop

Till webbshopen

Våra merchandise-produkter tas fram i samarbete partners med många års erfarenhet inom profilering. I vår shop handlar du matchtröjor som visar att det är just handboll och IFK Kristianstad som ditt hjärta klappar för.

Vårt mål är att ta fram ett attraktivt sortiment för alla åldrar samt att erbjuda spännande nya varor varje säsong. I shopen hittar du alltid över 100 produkter. IFK Kristianstads varumärke står för kvalité och därför är det viktigt för oss att våra produkter är märkta med vår logga så att köparen vet att det är äkta vara.

Våra produkter och återförsäljare

IFK har den stora fördelen att samarbeta med ett lokalt tryckeri som ligger granne med Arenan. Genom detta samarbete kan vi snabbt distribuera våra produkter till alla våra fans.

Vi har idag försäljning av våra produkter i Intersports butiker i Kristianstad och i Kristianstad Arena har vi en egen shop som är öppen under våra hemmamatcher. För supportern som bor långväga har vi öppnat IFK shoppen som visar ett litet utbud vad som finns för alla de som inte kan komma till våra fysiska shopar.

Vår maskots namn, Krutis kom fram efter genom en tävling där supportrarna själva fick lämna in det namn som de tyckte att tigern skulle heta. I samband med hemmamatchen mot Guif i november 2013 fick Krutis träffa sin nya hemmapublik för första gången. Idag är Krutis ett mycket populärt inslag under våra hemmamatcher, framförallt hos vår yngre besökare.

Visa att du är en IFK supporter och beställ allt från matchtröjor och muggar till sportflaskor och klistermärken i vår IFK supportershop!