Menu
×

SVERIGES HÄFTIGASTE HANDBOLLSKLUBB

Nyheter

Här samlar vi våra nyheter


Summering av årsmötet 2017


19:19, 23 augusti, 2017

Idag höll IFK Kristianstad årsmöte i Arenarestaurangen. Ekonomin är fortsatt stabil i föreningen. Förutom att styrelsen beviljades ansvarsfrihet och omvaldes och ordförande Johan Cosmo fick förtroendet ännu ett år beslutade årsmötet att anta uppdaterade och moderniserade stadgar. Årsmötet beslutade också att tillsammans med Jubileumsboksföreningen IFK 100 år inrätta en stiftelse med syfte att stödja ungdomshandbollen i IFK och i Kristianstad.

Välkommen till IFK Kristianstad Anna Olsson


16:06, 23 augusti, 2017

Efter det att Jonas Jönsson och Björn Sätherström avancerat vidare i nya spännande utmaningar har vi sökt en Idrottskonsulent till klubben. Efter en bred process med hjälp av Wikan Personal hade vi bland ca 50 sökande 10 kandidater varav vi träffade 4 st.

Vi är nu stolta att presentera att valet föll på Anna Olsson. Anna har en kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet, Ca...

Skaffa Sveriges häftigaste säsongskort


15:35, 22 augusti, 2017

Nu har du som inte tidigare haft säsongskort möjlighet att köpa ett kort till Handbollsligan 2017-2018. Följ länken nedan så kan du se vilka platser som är lediga. När du förnyat ditt kort kommer du inom någon dag att få ett mail om att även förnya Champions League på din plats. Ditt säsongskort hämtar du utanför biljettkassan på hemmapremiären den 1/9 mot HIF Karlskrona.

Har du inte möjlighet att förnya via webben har vi öppet i biljettka...

Biljettsläpp Handbollsliga och Champions League


13:46, 18 augusti, 2017

Den 1 september är det premiär i Handbollsligan, IFK Kristianstad möter HIF Karlskrona.

Fredagen den 25 augusti 09.00 släpper vi biljetterna till de tre första matcherna i Handbollsligan på ifkkristianstad.ebiljett.nu och hos våra ombud ICA Maxi Kristianstad och Coop City Kristianstad.

1/9 IFK Kristianstad - HIF Karlskrona 19.00
6/9 IFK Kristianstad - HK Aranäs...

Ny mittsexa till IFK Kristianstad


11:00, 16 augusti, 2017

Talangfull mittsexa till IFK Kristianstad

Ludvig Jurmala kommer till IFK Kristianstad.

Den talangfulla mittsexan Ludvig Jurmala ansluter till IFK till säsongen 2018. Han spelar just nu med Tyresö i Allsvenskan.

Ludvig har varit nere hos oss under försäsongen och visade framfötterna så pass att vi snabbt kom överens om ett samarbete. Avtalet är skrivet på...

Spelarauktionen är igång!


16:49, 09 augusti, 2017

Vår årliga spelarauktion är nu igång. Här kan våra Partners säkra en spelare att synas tillsammans med under hela den kommande säsongen.

Auktionen avslutas på tisdag den 15 augusti med start kl 15:00 med den första spelaren. Alla Partners skall ha fått en e-post med information om hur man bjuder via en länk.

Glöm inte att kolla "Övrig e-post" och "Skräpposten".

Har du som Partner inte fått något mail så hör av er snarast til...

Förslust mot Flensburg!


21:48, 24 juli, 2017

Det blev förlust för IFK Kristianstad i försäsongens första match med 21-26 (5-15) efter en uppryckning i andra halvlek inför 1381 åskådare.

Läs mer om matchen här

Tre dagar kvar till Handbollsfiesta i Kristianstad Arena!


13:15, 21 juli, 2017

Den 24 juli är det dags för den årliga Handbollsfiestan.

Missa inte när Svenska mästarna IFK Kristianstad möter tyska vice-mästarna SG Flensburg Handewitt och Kristianstads HK tar sig an det danska topplaget Team Esbjerg.

Detta blir första matchen för våra nyförvärv att visa upp sig för sin nya hemmapublik. Motståndare är tyska SG Flensburg Handewitt som slutade tvåa i Bundesliga. I truppen f...

IFK Kristianstad kallar till årsmöte


07:30, 19 juli, 2017

Onsdagen den 23 augusti är alla medlemmar välkomna till årsmötet i Arenarestaurangen i Kristianstad Arena.

Klockan 18:00 börjar årsmötet och val kommer att ske enligt stadgarna.

Handlingar finns tillgängliga på IFK:s kansli en vecka före mötet.

Varmt välkomna!

Förlängd tid att förnya Säsongskorten


10:58, 14 juli, 2017

Vi har förlängt tiden för att förnya Säsongskort till och med den 30 juli. På grund av tekniska problem mellan Entercard och Payex har det varit problem för vissa kort att lösa betalning av säsongskort. De arbetar tillsammans med Transticket för att lösa detta snarast möjligt. Problemen gäller i stort sett alla kort med kredit knuten till kortet dvs att dina inköp dras mot månadsfaktura i efterskott. Du kan betala med vanliga bankkort/betalkort d...