Sveriges häftigaste handbollsklubb

Linje 84

Matchbussarna på linje 84 tar dig dit och hem
Starta matchdagarna på bästa sätt, tillsammans med andra supportrar ombord på matchbussarna. De fem olika bussarna går alla under benämningen linje 84 och tar dig till och från IFK Kristianstads hemmamatcher i Handbollsligan.
Matchbussarna täcker stora delar av Kristianstad med omnejd och plockar upp resenärer på ett stort antal hållplatser mellan Kristianstad Arena och Vä, Gamlegården, Hammar, Åhus och ända upp till Broby. Du behöver inte boka plats ombord, utan kliver bara på och blippar din biljett – precis som vanligt när du reser med Skånetrafiken.

Vart är din närmaste hållplats?
Klicka här för att komma till busskartorna där du ser hållplatser och avgångstider. Bussarna anländer till Arenan c:a 45 minuter före matchstart och avgår 20 minuter efter slutsignal. Om matchbussarna inte passar dina planer går förstås även ordinarie bussar med linje 3 till och från hållplats Kristianstad Arenan som vanligt, alla dagar. Enklast är att söka din resa i Skånetrafikens app eller på skånetrafiken.se.

Missa inte tillsammansrabatten
Är ni två eller fler personer som köper en biljett tillsammans får ni 25 procent rabatt på biljettpriset och denna rabatt kan även kombineras med andra rabatter. Är ni till exempel flera barn/ungdomar som reser tillsammans på en biljett får ni både barn/ungdomsrabatt och tillsammanrabatt!
Klicka här för att komma till busskarta med alla linjer och tider för de olika hållplatserna.

Nedan kan ni se de olika linjerna var för sig:
Åhus - Broby - Kristianstad stad

Linje 84 - ÅHUS

Linje 84 - BROBY

Linje 84 - KRISTIANSTAD STAD