Sveriges häftigaste handbollsklubb

Familjefest i Kristianstad Arena

2015-02-26

I samband med tisdagens match mot Önnereds HK har vi familjefest i Kristianstad Arena.

Då detta är en match för hela familjen kommer vi att ha mängder med spännande aktiviteter innan match. Så kom i tid så du inte missar något!

Klockan 17:00 öppnar vi entréerna.

Kvällens aktiviteter

Kom och skoja med Krutis och många andra roliga figurer i familjeområdet.

Vi kommer att ha hoppborgar som är öppna för barn i alla åldrar. Efter busandet i hopptornet så varför inte ta en liten paus och bli målad av duktiga ansiktsmålare. Måla ditt ansikte till i IFKs färger eller varför inte bli målad som Krutis.

Du kan även hälsa på kvällens clown och då passa på att försöka lära dig alla clownens hyss eller varför inte ta dig in i magins värld och låta dig hänföras av trollkarlens magiska trick och förmågor.

Utmana kompisen i något av våra TV-spel, i Fifa eller bordsfotbollsspel.

Salong Tova är på plats och stylar dig inför match.

Dagens matchvärdar är Beijer Bygg i Sölvesborg och Telia.

Dessa företag träffar ni i arenan och kan bl.a. vinna en skruvdragare i Beijer Byggs monter eller få godis av sumobrottarna som är på plats.

Kanske dags att förnya eller byta operatör? I Telias monter finner du de senaste nyheterna och erbjudanden.

I vår nystartade uppsnackshörna i den norra baren intervjuas kända handbollsprofiler. På tisdag kommer vi intervjua Kristianstads HKs tränare Lennart Ebbinge missa inte detta! Uppsnack i norra baren kommer att vara ett återkommande arrangemang som kommer att ske vid varje hemmamatch med start klockan 18:10

Innan matchen marscherar IFK Kristianstads framtid in på arenagolvet, strax innan huvudnumret IFK Kristianstad vs. Önnereds HK.

Varmt välkomna till en trevlig familjefest i Kristianstad Arena!

Till nyhetsarkivet