Sveriges häftigaste handbollsklubb

Välkommen till IFK Kristianstad Marcus Dahlin

2015-03-27

IFK Kristianstad har gjort klart med Marcus Dahlin. Kontraktet med den 204 cm långe högernian sträcker sig över 2 år, med start från 1 juli 2015.

- Vi är glada och nöjda med att kunna presentera Marcus Dahlin som ny spelare i IFK Kristianstad nästa säsong. I Marcus får vi en annan typ av 9 meters spelare än vi har idag. Marcus är 204 cm lång och väger 103 kg, en spelare med internationella mått, säger Mats Samuelsson i IFK.

Marcus här i Alingsåströjan i närkamp med Johan Jepson. ( Foto: Bildbyrån)

Marcus spelar i Arendal i den norska första ligan i år, Arendal leder för närvarande serien i Norge, och kommer innan des från en säsong i danska Ringsted. Sin senaste säsong i Sverige spelade Marcus i Alingsås. Marcus har gjort 8 landskamper i den svenska landslagströjan.

- Det skall bli riktigt roligt att komma tillbaka till elitserien och IFK Kristianstad, jag har bara hört bra saker om IFK och deras organisation runt laget. Självklart kommer det också att bli extremt inspirerande att ha 5000 IFK fans i ryggen. Jag ansluter till truppen i början av juli, avslutar Marcus Dahlin.

Välkommen till IFK Kristianstad Marcus!

Till nyhetsarkivet