Sveriges häftigaste handbollsklubb

Bra IFK insatser på Riksläger

2015-04-13

I torsdags åkte fem spelare från IFK och två spelare från Åhus Handboll till Katrineholm för att delta på Riksläger för pojkar och flickor födda 1998/1999. Riksläger är starten på något som så småningom skall mynna ut i ett juniorlandslag. För de födda 1998 var det tredje Rikslägret och endast 26st kallade (varav fem från IFK) och för de födda 1999 var det första lägret med 60 deltagare (varav två från Åhus Handboll).

Fyra intensiva dagar avverkades med mycket handboll varvat med teori och fystester. Som en avslutning på lägret plockas de som varit mest framträdande på lägret ut till att spela en All-Star match. Med i denna matchen var för P98 Anton Persson, V6 och Carl Möllerström, H9. I P99 var regionen representerat av Gustav Banks, Mv. Matchen vanns av P98 och samtliga tre spelare stod för bra insatser.

Förutom de som var med i All-Star matchen var även från IFK Mårten Nilsson, M6, Robin Jacobsson, V6 och Ludvig Helgesson, Mv. Från Åhus Handboll fanns Niklas Andersson, H6 med. Även dessa gjorde mycket bra insatser.

Vi håller tummar att dessa kommer vidare till nästa riksläger och även till framtida landslag.

Jobba på pojkar!

Till nyhetsarkivet