Sveriges häftigaste handbollsklubb

Information inför matchen mot Hammarby

2015-04-20

På tisdag ska allting avgöras. Den femte kvartsfinalen mellan IFK Kristianstad och Hammarby IF är utsåld vi ber därför våra supportrar att komma i god tid till matchen.

Det kommer att finnas mycket folk i rörelse i arenan och vi ber er därför att läsa igenom informationen nedan.

Biljetter

I dagsläget är matchen utsåld. Skulle det bli några biljetter som lämnas tillbaka kommer vi att ha ett biljettsläpp klockan 16.00 på måndag (20/4).

Biljetter köper du här

Uppladdning i den norra baren

18.15 kommer Södra Kurvans konferencier Hans Banke att intervjua vår gamle tränare, Kenneth Andersson i den norra baren (plan 2) missa inte detta!

Vi hoppas att rekordmycket folk letar sig upp till den norra baren för att tillsammans ladda upp med musik, intervju med Kenneth Andersson och hejarramsor.

Håll gångarna fria

Då matchen kommer att vara utsåld ber vi er att vara extra noga med att se till att gångar och trappor är fria ifrån människor för förenkla framtillgängligheten.

Vi har värdar placerade vid ingångarna som kommer hjälpa till att hålla ingångarna fria och hjälpa er till er sittplats.

Kom i tid

Det kommer att komma mycket folk till matchen och det är därför viktigt att ni kommer i god tid för att undvika köer. Vi öppnar entrén klockan 17.00

Ta bussen till matchen

Med Linje 84 kan du åka stadsbuss till IFK Kristianstads hemmamatcher i Elitserien.

Nu går det även bussar från Åhus till Kristianstad Arena. Bussen går från Glashyttan och stannar utanför arenan.

För mer information om avgångar se här

Parkering

Det finns gott om parkeringar i anslutning till arenan. Parkera gärna på gasverkstomten bakom Radio Kristianstad, på grusplanen eller på Yllans stora parkering.

Vi ber er att undvika att parkera på ICA Maxis kundparkering, då den är till för de som ska handla där och då.

Vänligen respektera detta.

Varmt välkomna till Kristianstad Arena!

#Jagärorange

Till nyhetsarkivet