Sveriges häftigaste handbollsklubb

En orange stad - Kristianstad

2015-05-21

En orange stad – Kristianstad

I Kristianstad har vi mycket att vara stolta över. I helgen är vi extra stolta och tillsammans färgar vi staden orange.

Handelsstaden och Handelsföreningen, Sparbanken Skåne, Wallgårds, IFK Kristianstad och Kristianstads kommun uppmärksammar tillsammans Årets Stadskärnefest och peppar samt hyllar IFK Kristianstads spelare inför SM-finalen.

Vårt budskap är "En orange stad". Med hjärta, passion och engagemang är vi många som brinner för Kristianstads stadskärna och för kommunens fantastiska föreningsliv, vi välkomnar alla att delta i firandet hela helgen.

- Glöm rödamattan, nu rullar vi ut den orangea mattan. Stadsbilden kommer att vara orange och besökarna kommer att vara orange. Det kommer att bli häftigt, säger Ulrika Persson Handelsföreningen.

Ta på dig något i färgen orange så ser vi tillsammans till att färga Kristianstad.

#jagärorange

- Det känns härligt att vår stad stöttar oss och vi är väldigt stolta över hur långt Kristianstad har kommit. IFK är laddade för final och vi ska kämpa för Kristianstad hela vägen, säger Henrik Fröberg IFK Kristianstad.

I stadskärnan och runt om i Kristianstad får kristianstadsbor och besökare uppleva en orange stad hela helgen. Under onsdagskvällen hjälpte ett 40-tal volontärer till att pryda rondeller, bussar, tåg, lyktstolpar och butiker. Vi som står bakom "En orange stad" är Handelsstaden och Handelsföreningen, Sparbanken Skåne, Wallgårds, IFK Kristianstad och Kristianstads kommun.

Till nyhetsarkivet