Sveriges häftigaste handbollsklubb

Tack för fantastiska insatser

2015-05-28

Säsongen är över. En fantastisk säsong där vi vann både grundserien och tog ett mycket efterlängtat SM-Guld.

Innan vi vänder blad och blickar framåt så vill IFK Kristianstad först tacka de spelare som kommer att lämna föreningen.

Daniel Lindgren

Återvänder till moderklubben Varberg. Försvarsgiganten som hämtades från HK Drott har styrt Sveriges starkaste försvar. IFK är det som släppt in minst mål de senaste två säsongerna, mycket tack Daniel. En fantastisk person både på plan som utanför.

Jonathan Stenbäcken

Kom inför denna säsong från Melsungen i Bundesliga. Ett spelgeni som har lyft vårt anfallspel till en ny nivå. Jonathan som under stora delar av säsong varit dominant i Elitserien återvänder nu till Tyskland för spel i Lemgo.

Magnus Dahl

Blixtvärvades i januari från Wetzlar. Har varit en otroligt viktig kugge i laget trots sin relativt korta tid i klubben. Magnus strålande spel i matcher mot Ystad var en av de allra främsta anledningar till att vi tog oss till final. Nu väntar nya utmaningar i Skjern.

Markus Olsson

Kom till föreningen 2008 från Karlshamn. Kom som junior och formkurvan har pekat uppåt för var säsong. Markus är idag landslagsspelare och har varit en av våra bästa spelare. Krönkte sin tid i IFK med att vara dominant i finalen mot Alingsås. Med sina 11 mål blev han bäste målskytt och även utsedd till bäste spelare. Efter många år i IFK Kristianstad går nu flytten till danska ligan och Skjern.

Tack för fantastiska insatser i den orangea tröjan och ett stort lycka till i era nya klubbar

Till nyhetsarkivet