Förlust i andra matchen mot Sönderjyske

2015-07-29

Efter måndagens seger var det ett blekare IFK som tog sig an Sönderjyske för andra matchen på tre dagar. Båda lagen hade svårt med målgörandet och det var gott om tekniska fel. I en jämn första halvlek där lagen följdes åt kunde IFK till slut gå till pausvila i ledning 13-12. Inledningen i andra halvlek blev olycklig med tekniska fel och en utvisning vilket gjorde att Sönderjyske kunde göra tre raka mål. Mönstret från första halvlek upprepade sig och det var oskärpa både i passningar och avslut och det hela slutade med att IFK fick inkassera en förlust med 22-23 inför imponerande ca 700 personer.

I morgon åker laget till Tyskland och Göppingen för match mot ett lokalt lag fredag kväll och mot Magnus Anderssons Göppingen på lördag. Därefter väntar en veckas träning i Bromölla innan det är dags för matcher i Scandic cup i Karlskrona 8-9 augusti då IFK möter Karlskrona 15:00 på lördagen och sedan vinnare/förlorare av HK Malmö/Ystads IF på söndag kl 13:00

Målskyttar IFK Kristianstad: Rickard Hanisch 5, Fredric Pettersson 5, Albin Lagergren 3 (1), Kristian Björnsen 2, Anton Lindskog 2, Marcus Dahlin 1, Emil Hansson 1, Johan Nilsson 1, Petter Nyström 1, Christian O'Sullivan 1.