Sveriges häftigaste handbollsklubb

Information från IFK Kristianstads föräldrarmöte

2015-09-03

Föräldramöte hölls för andra året i rad i Söderportgymnasiets aula för alla föräldrar som har barn och ungdomar i vår verksamhet. Precis som ifjol var det välbesökt med ca 100 föräldrar från olika lag. Mötet inleddes av vår nya ordförande Johan Cosmo som förutom att presentera sig själv berättade sina och föreningen nästa steg för att på sikt bli nordens häftigaste handbollsförening.

Mattias Johansson som är ny i sin roll som ungdomsutvecklare berättade om sitt uppdrag där fokus kommer ligga på att stötta såväl tränare som spelare i våra ungdomskullar födda 01,02 och 03. Lycka till med detta uppdrag Mattias!

Efter denna presentation kom Sara Holmgren, fd landslagsspelare och numera tränare för våra juniorer upp på podiet för att beskriva sin väg från att inte varit aktuell för något Skånelag till att få representera Sverige i OS. Även hur vi som föräldrar skall stötta våra barn och ungdomar och Riksidrottsförbundets tankar kring detta belyste Sara på ett intressant sätt.

Efter lite blandade småhopp på stället var det dags för vår klubbchef Nikolas Larsson att ge en nulägesbeskrivning kring klubben och dess kommande utmaningar. Inte minst utmaningen att arrangera CL blir spännande denna säsong. Nikolas sa att vi har allt under kontroll men att det krävs många som hjälps åt för att klara detta häftiga arrangemang.

Undertecknad avslutade med att informera om kommande fokusområde sunt föräldraskap och att alla barnlagens föräldrar kommer att gå en av klubben organiserad föräldrautbildning på 2,5 timme. Detta kommer vara obligatoriskt!

Tack alla som var där och nu ser vi fram mot kommande säsong.

/Jonas Jönsson, sportsligt verksamhetsansvarig

Med vänlig hälsning

Till nyhetsarkivet