Sveriges häftigaste handbollsklubb

IFK Kristianstad och Albin Lagergren förlänger befintligt kontrakt

2015-11-17

IFK Kristianstad har förlängt befintligt avtal med 23-årige Albin Lagergren, det nya kontraktet gäller fram till juni 2018.

- Vi är väldigt nöjda med Albins utveckling det senaste året, vi fick hit en ung lovande spelare från Varberg och Allsvenskan, och vi tycker att Albin fortsätter att utvecklas för varje år säger Mats Samuelsson i IFK Kristianstad.

Albin har tagit till sig av den hårda träningen på ett riktigt bra sätt och vi ser fortsatt utvecklingspotential i honom. Det känns såklart riktigt bra att vi får ha kvar Albin i den brandgula tröjan ytterligare två säsonger.

Albin Lagergren här i samband med matchen mot Rhein Neckar Löwen har förlängt sitt kontrakt med ytterligare 2 år.

- Jag trivs väldigt bra i Kristianstad och jag ser fram emot ytterligare två säsonger i IFK. Det är inspirerande att spela i en toppklubb i Elitserien och dessutom så är Champions League spelet väldigt utvecklande och lärorikt, jag är nöjd och glad över att ha förlängt med IFK ytterligare två år avslutar Albin Lagergren

Albin är född 1992 och fostrad i HK Varberg. Sommaren 2011 gick han till Redbergslids IK men tiden i Göteborg blev bara en säsong innan han återvände till HK Varberg och spel i Allsvenskan.

Efter vunnit den Allsvenska skytteligan och vunnit VM-guld med Sveriges U21-landslag (tillsammans med Anton Lindskog) gick han till IFK Kristianstad inför säsongen 2013/2014.

Till nyhetsarkivet