Sveriges häftigaste handbollsklubb

Anton Lindskog och Kristian Björnsen till HSG Wetzlar

2016-01-19

Till kommande säsong kommer Anton Lindskog och Kristian Björnsen flytta till Tyskland för spel i Bundesliga. Den nya klubbadressen är HSG Wetzlar som ligger på sjunde plats i tabellen. Två spelare som var starkt bidragande till att Kristianstad kunde vinna guld förra säsongen.

Anton som varit en stor favorit hos supportrarna började spela handboll i Näsby IF. Vid fjorton års ålder tog han steget till IFK Kristianstad för att satsa på handbollen. Successivt utvecklades Anton och 2012 tog han steget upp i A-laget. I takt med sin utveckling i IFK har det blivit ett antal landskamper för Sverige.

Kristian Björnsen kom till IFK inför förra säsongen från Fyllingen i Norge. En målmaskin som är förstavalet på sin högerkant i Norska landslaget. Under den gångna säsongen har Kristian gjort starka insatser i Champions League där han även blivit uttagen i omgångens lag.

IFK Kristianstad tackar för fantastiska insatser i den brandgula tröjan och vi är glada för Anton och Kristians skull. Vi önskar ett stort lycka till i era fortsatta karriärer!

Till nyhetsarkivet