Sveriges häftigaste handbollsklubb

Erbjudande till säsongskortsinnehavare

2016-08-12

Kristianstad Karting vill gratulera IFK till ännu ett SM guld. Vi var många från oss i Malmö och hejade. Då vi gläds med IFK vill vi gärna dela med oss av vad vi har att erbjuda i år.

Efter många års hårt arbete med internationella tävlingar har så äntligen efter 32 år VM i Karting återvänt till Sverige. Vi har fått de stora klasserna med växlade bilar och vi har många häftiga professionella förare som kommer till oss. En otroligt trevlig överraskning är att en av världens mest kända Formel 1 förare Rubens Barrichello kommer att tävla hos oss. Rubens som körde för Ferrari tillsammans med Michael Schumacher under sin Formel 1-karriär. Vi kommer även att uppvisnings köra med historiska Kartar ända tillbaka till 1958 på lördagen och söndagen.

Rubens Barrichello (till höger) här tillsammans med Kimi Raikkonen, och gamle stallkamraten Michael Schumacher**.**

Vi vill erbjuda IFK:s trogna årskorts kunder 50 kronor rabatt på våra entré avgifter. Gäller er som hade årskort 15/16 samt ni som hunnit hämta era för 16/17.

Fredag 2/9 Tidskval (Körning mot klockan för att sätta bästa tid), ordinarie entré 100:-

Lördag 3/9 Heatkörning (Här kör man mot varandra för bästa placering), ordinarie entré 150:-

Söndag4/9 Finaler (Den roligaste dagen för publiken), ordinarie entré 150:-

Alla dagarna 300:- ordinarie entré.

Som alla ni andra ser jag fram emot att handbollssäsongen kommer i gång igen och för min egen del ska jag se alla matcher från min plats på L5.

Dessförinnan hoppas jag att vi alla ses på Åsum Ring för ett VM äventyr.

Bästa hälsningar

Kristianstad Karting

Jesper Håkansson

Organisationschef VM

Till nyhetsarkivet