Sveriges häftigaste handbollsklubb

Alexandr Tatarintsev lämnar IFK Kristianstad

2017-01-27

IFK Kristianstad och Alexandr Tatarintsev har kommit överens om att avsluta hans kontrakt i förtid. Vi har kommit överens om att bryta kontraktet så att han kan få chans till mer speltid i sin nygamla klubb. Alexander Tatarintsev är klar för polska Gornik Zabrze och kommer att ansluta till sin nya klubb på söndag.

IFK Kristianstad och Alexandr har valt att avbryta samarbetet då konkurrensen på vänsternio under säsongen varit tuff och parterna har tillsammans hittat en lösning som alla är nöjda med.

Alexandr är en fantastisk kille. Supertrevlig, lugn och seriös med sin handboll och har jobbat hårt på varje träningspass. Vi tackar Alexandr för hans tid i Kristianstad och önskar honom ett stort lycka till i sin nya klubb.

- Ibland blir det inte som man tänkt sig. Sascha har inte varit supernöjd med situationen under hösten men han har förhållit sig väldigt professionellt under sin tid hos oss. Vi önskar honom all lycka och välgång i sin ny(gamla) omgivning, avslutar IFKs sportchef Jesper Larsson.

Till nyhetsarkivet