Sveriges häftigaste handbollsklubb

Förnyelse av säsongskort för Handbollsligan 2017-2018

2017-05-29

Vilken fantastisk avslutning på handbollsåret, tredje raka SM-guldet!

Nu är det dags att inleda en ny säsong. Du som hade säsongskort 2016-2017 ordinarie biljett och pensionär/studerande(ej Södra Kurvan och hcp-plats samt partners, dessa kommer i separat utskick) har nu fått ett mail med erbjudande om att behålla din plats(kolla din skräppost om du inte har fått något mail). Säsongskortet gäller hemmamatcherna i grundserien och slutspelet 2017-2018. Vi har gjort reservationen till dig, som betalas via vår biljettsida. Din plats är reserverad med samma pris som föregående säsong t.o.m. den 15/7, efter det kommer det nya priset att gälla som är extra 100:-/plats. Du som tecknar dig för säsongskort kommer också att få förtur på att köpa din plats på Champions League matcherna i Kristianstad Arena.

Du som säsongare är vår absolut viktigaste besökare. Dels bidrar du till att vi har Sveriges bästa stämning och dels utgör du grunden för IFK Kristianstad. Förutom att du är lojal mot IFK ska du givetvis ha fördelar för din lojalitet. Som säsongare är du garanterad:

  • Ett lägre pris jämfört med lösbiljettspriser.
  • Infomail från IFK Kristianstad.
  • Slippa jaga biljetter till de attraktiva matcherna
  • Garanterad plats på slutspelet
  • Förtur till din plats i arenan under Champions League
  • Förtur att köpa biljetter till en eventuell SM-final.
  • Samma plats på arenan alla hemmamatcher.
  • Nöjet att se Sveriges häftigaste handbollslag i Handbollsligan tillsammans med dina bänkgrannar.

Har du inte fått ett mail, och du vill förnya din plats via biljettsidan, kan du maila in din sektion, rad, plats och namn på din bokning på sasongskort@ifkkristianstad.com

För dig som inte kan/vill förnya via biljettsidan är biljettkassan i Kristianstad Arena öppen torsdagen den 8/6 15.00-19.00 och onsdagen den 14/6 15.00-19.00. Den manuella hanteringen tar tid, som var förberedd på väntetid.

Du som ännu inte har säsongskort kan skicka ett e-post till sasongskort@ifkkristianstad.com. Ni kommer sedan att bli tilldelade platser efter att alla omköp är gjorda på nuvarande säsongskort, tidigast i början på augusti.

Varmt välkomna till en ny säsong med IFK Kristianstad

Till nyhetsarkivet