Sveriges häftigaste handbollsklubb

Förlängd tid att förnya Säsongskorten

2017-07-14

Vi har förlängt tiden för att förnya Säsongskort till och med den 30 juli. På grund av tekniska problem mellan Entercard och Payex har det varit problem för vissa kort att lösa betalning av säsongskort. De arbetar tillsammans med Transticket för att lösa detta snarast möjligt. Problemen gäller i stort sett alla kort med kredit knuten till kortet dvs att dina inköp dras mot månadsfaktura i efterskott. Du kan betala med vanliga bankkort/betalkort dvs när dina köp dras direkt på ditt konto. Alternativt kan du när du är inne i systemet be att få betala via faktura.

Vi kommer att ha öppet i kassan i Kristianstad Arena måndagen den 24/7 från kl 15:00 och framåt för de som vill lösa sina kort personligen. Det är samma dag som vi har Handbollsfiesta i Arenan så det kan ju passa bra. Arenan öppnar 17:00 och 17:45 möter Kristianstad HK danska Team Esbjerg i en spännande match. Sedan är det dags för IFK Kristianstad att visa upp sig med nya spelare när man möter SG Flensburg Handewitt klockan 19:45.

Vi ber så mycket om ursäkt för merjobb och krångel för de som drabbats. Har du frågor eller andra ärenden kring säsongskorten så kan du alltid e-posta till sasongskort@ifkkristianstad.com

Till nyhetsarkivet