Sveriges häftigaste handbollsklubb

Vår hemsida har fått nytt utseende.

2017-10-11

Välkommen till vår nya hemsida. Efter en tids arbete har vi fått klart med vår nya hemsida. Vi hoppas att ni kommer att gilla den. Vi har jobbat hårt för att göra sidan mer användarvänlig, lättnavigerad och intressant. Vår hemsida är responsiv och anpassad för både dator, mobil och surfplatta.

Varmt välkommen in till vår uppdaterade hemsida.
Ni möts av en ny design, bättre anpassning och ökad användarvänlighet för mobila enheter. Vi kan idag se att över 60 % av våra besökare söker sin information via mobilen och därför är det viktigt att vi hela tiden anpassar oss för att kunna ge er den bästa servicen.

Ny menynavigering

Nytt menyval, längst upp på högra sidan hittar du vår meny. Vår ambition är att du enkelt ska hitta det du söker och därför kategoriserat upp informationen tydligare.
Under begreppet "Gå på match" finner du all information gällande våra hemmamatcher.

Tyck till!

Som alltid i den digitala världen kommer vi fortsätta arbetet med att vidareutveckla vår digitala kommunikation.
Vi skulle därför uppskatta dina tankar och åsikter om sajten.

Hittar du inte det du söker eller något är fel med sidan, berätta gärna det för oss genom att maila till info@ifkkristianstad.se så vi kan åtgärda problemet.

Vi hoppas att du kommer att trivas med det nya utseendet och att det är enkelt för dig att hitta den information du söker.

Till nyhetsarkivet