Sveriges häftigaste handbollsklubb

Vi är i semifinal!

2018-04-14

IFK Kristianstad vann den tuffa matchen i Eskilstuna med 26-23 och är därmed klara för semifinal. För sjunde året i rad har IFK Kristianstad spelat sig fram till semifinal i SM-slutspelet.

Semifinal nästa!

Vilka vi ställs mot i semifinalen vet vi efter måndagens match mellan Alingsås och Ystad. Som vinnare av grundserien får vi välja på vinnaren i mötet mellan Ystad/Alingsås eller Lugi som redan är klara för semifinal. HK Malmö som kom tvåa i grundserien är det enda lag som vi inte får välja.

Biljettsläpp på tisdag!

Torsdagen den 19 april klockan 19:00 kommer semifinal 1 att spelas i Kristianstad Arena.
Biljetter till matchen släpper vi tisdagen den 17/4 klockan 09:00.
Biljetter köper du hos våra ombud ICA Maxi Kristianstad (förbutiken), på Coop City eller via ifkkristianstad.ebiljett.nu
Det är först till kvarn som gäller.

Viktigt om säsongskort

Observera att samtliga säsongskort gäller under slutspelet.

Klä dig i orange!

Det är slutspel och det ska vi visa!
Shopen är fullproppad med IFK-produkter. Köp dig en ny tröja som gör att du ser ut precis som laget när du går på match. Vår shop hittar du i arenan under matchdag, det går även bra att handla i vår webbshop. Dessutom har vi även försäljning i Intersportsbutiker på Härlöv och i City.

Ladda upp i våra restauranger

Kristianstad Arena öppnar två timmar innan match. Varför inte ladda upp med vännerna, familjen eller dina kunder i någon av våra restauranger?

Boka ditt bord via info@kristianstadarena.se eller 044-25 33 533.

Stjärnrestaurangen

Njut av en utsökt middag i Stjärnrestaurangen på plan 3 där du äter en exklusiv buffé.
I restaurangen har du och dina gäster översikt över hela arenan.
Du ser antingen hela matchen från ditt bord eller har en kompletterande sittplats på läktaren och ni har dessutom har fri tillgång till VIP-loungen och inför varje inför matchen får du uppsnack med tränarna samt kända handbollsprofiler.
Pris:

650:- /person (inkl. matchbiljett)
Boka ditt bord på här / 044-211615

Till nyhetsarkivet