Sveriges häftigaste handbollsklubb

Välkommen till IFK Kristianstad Julia Holck-Clausen

2018-05-03

Julia Holck-Clausen väljer att fortsätta sin handbollskarriär i IFK Kristianstad under säsongen 2018/2019.

Julia är född 1998 och fostrad i Åhus Handboll. Efter att ha spelat i Kristianstad Handboll i Elitserien säsongen 2016/2017 respresenterade Julia OV Helsingborg i Allsvenskan under förra säsongen. Nu vill Julia flytta hemåt igen och väljer att spela med IFK Kristianstad kommande säsong.

Julia Holck-Clausen:
"Till hösten har jag sökt högskola i Kristianstad vilket är en av anledningarna till att jag flyttar hem till Kristianstad. IFK verkar vara ett bra lag med bra organisation, vilket passar mig då jag vill utmanas och utvecklas hela tiden. Jag ser fram emot en spännande och rolig säsong och tror att jag kommer trivas tillsammans med både nya och gamla lagkamrater."

Mattias Johansson, damlagets tränare:
"Eftersom föreningen har satt målet att nå division 1 inom en snar framtid vore det märkligt att blunda för möjligheten att knyta till sig en vänstersexa från regionen med erfarenhet från de två högsta divisionerna. Jag är övertygad om att den konkurrenssituation som nu uppstår på vänsterkanten kommer sporra övriga spelare till att höja sig. Julia är dessutom en tjej som kommer passa bra in i gruppen."

Till nyhetsarkivet