Sveriges häftigaste handbollsklubb

Tröjauktion till förmån för Dagvården på CSK

2018-05-30

Buda på IFK Kristianstads tröjor från Champions League. En historisk säsong är över. Skulle du vilja äga matchtröjan som tillhört Leo Larsson, Albin Lagergren eller varför inte Olafur Gudmundssons tröja?

Mellan den 30 maj till den 4 juni kommer IFK Kristianstad auktionerna ut spelarnas tröjor.
Du har nu chansen att ropa hem en, eller flera, av spelarnas originalmatchtröjor från Champions League-säsongen 2017/2018.

Auktionen sker online på Starpix.se där du har chansen att ropa hem en, eller flera av spelarnas matchtröjor från säsongen 2017/2018.

Pengarna från auktionen skänks till Barnkliniken i Kristianstad

Pengarna från insamlingen kommer att skänkas till Barnklinikens dagvård på CSK. Barnklinikens dagvård är en plats på sjukhuset i Kristianstad dit de barn och ungdomar under 18 år går som har kroniska sjukdomar för att genomföra undersökningar eller få regelbundna behandlingar. Det är barn och ungdomar med till ex cancer, tarmsjukdomar, reumatism, diabetes och dem stannar oftast hela dagen på avdelningen.

Dagvården flyttar nu in i nya lokaler på CSK och är i stort behov av pedagogiskt material, lekutrustning och annat som gör barnens besök lite bättre. Alla pengar vi får in från auktionen går oavkortat till sådan utrustning och på så sätt till ett litet bättre besök för barnen.

Ta chansen och lägg ett bud på din favoritspelares matchtröja och gör en god gärning på samma gång!
Auktionen pågår fram till måndagen den 4 juni.

Buda på dina favorit
Leo Larsson
Richard Kappelin
Tim Sörensen
Johannes Larsson
Viktor Hallén
Anton Persson
Olafur Gudmundsson
Inge Aas Eriksen
Philip Henningsson
Helge Freiman
Gunnar Steinn Jónsson
Stig Tore Moen Nilsen
Albin Lagergren
Mario Lipovac
Arnar Arnarsson

Till nyhetsarkivet