Sveriges häftigaste handbollsklubb

Förlust mot Berlin

2018-08-11

Tyvärr blev det förlust i första matchen mot Berlin med 26-29.

I början av matchen så var det jämt och båda lagen bytte mål med varandra, tills en bit in i första halvlek när Berlin ryckte till sig en tremålsledning. Efter det så var det bara att jaga hela matchen för laget men IFK kom aldrig riktigt ikapp.

Mycket av det berodde på att IFK gjorde 13 tekniska fel som Füchse utnytjade till sin fördel. Detta var den tredje matchen för säsongen. Laget är inte samspelt än och detta märktes speciellt i uppspelen och försvarsspelet.

Både Leo och Kappelin gjorde klart godkänd match med 8 räddningar vardera, varav 3 straffar sammanlagt. Offensivt så var det Olafur och Helge som visade vägen med 4 mål var och defensivt så stack Henningsson mest ut. Av dom nya killarna så var Alfred Ehn och Adam Nyfjäll piggast.

Målgörare: Olafur Gudmundsson 4, Helge Freiman 4, Teitur Einarsson 4(3), Alfred Ehn 4, Stig Tore Moen 3, Johannes Larsson 2, Philip Henningsson 2, Adam Nyfjäll 2, Arnar Arnarsson,
Målvaktsprocent:
Richard Kappelin: 8/24, 33%
Leo Larsson: 8/21, 38%

Det är bara att ta nya tag idag då vi möter regernade Velux Champions League mästarna Montpellier kl 12:30, länk finns här nedanför.
Tag 2: http://bit.ly/HeideCup_2018_Tag-2

Till nyhetsarkivet